Direct contact?  Bel 06-14394295

Onze projecten

Hieronder tonen wij met trots enige van onze projecten waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Ook geïnteresseerd wat Langenakker voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op! Wij staan voor u klaar.

Oranje Nassaulaan, Amsterdam

Aan het begin van het Vondelpark staat een prachtig pand met een schitterend uitzicht over het Vondelpark. Er moest wel het nodige aan onderhoud gebeuren. De VvE is zeer tevreden over het eindresultaat. Niet alleen over het schilderwerk, maar ook omdat we verder keken dan het schilderwerk alleen. Ook dat is Langenakker Schilderwerken.

Project Heemstede

Nadat wij bij hun oude huis de binnen- en buitenkant hadden geschilderd, heeft de klant nu ook het schilderwerk in hun nieuwe huis aan ons toevertrouwd. Dit pand beschikt over een authentiek trapportaal. Naast het trapportaal zijn alle kamers geschilderd en in het souterrain is een wand geschilderd met speciale verf voor een beamer.

Van Oldenbarneveldweg, Castricum (Bakkum)

Deze voormalige dienstwoning uit 1907 is van het ziekenhuiscomplex Duin en Bosch geweest. Dit statige pand wordt al jaren onderhouden door Langenakker Schilderwerken. Wij schilderen hier om de 3 à 4 jaar. In overleg met de klant geven we het pand de ene keer een volledige beurt en de andere keer een kleine beurt. Hierdoor blijft het pand er prachtig uitzien.

Meindert Hobbemastraat, Heemstede

In Heemstede staat een mooi huis uit 1938. Dit pand beschikt over originele draai en sierluiken voor de ramen. Deze luiken en onderdorpels waren in zeer slechte staat. Om hier weer iets moois van te maken was voor Langenakker Schilderwerken een enorme uitdaging. We hebben hier met veel plezier aan gewerkt en het resultaat mag er wezen.

Vondelstraat, Amsterdam

In de buurt ‘de Vondel’ staat een prachtig monumentaal pand uit 1885 ontworpen door architect H.J. Wigman. Het pand is gebouwd in de traditionele chaletstijl. Dit mooie pand wordt met trots langdurig onderhouden door Langenakker Schilderwerken, met een zeer tevreden eigenaar als resultaat. Precies zoals de Hr Wigman het bedoeld zou hebben.