Direct contact?  Bel 06-14394295

Binnenschilderwerk

Natuurlijk zorgen wij netjes voor al uw spullen. Het interieur wordt secuur afgedekt of zelfs verplaatst. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de door u aangegeven kamer, bv woon of slaapkamer, zo snel mogelijk weer door u te gebruiken is. Juist om u zo min mogelijk overlast te bezorgen werken wij schoon en heel zorgvuldig. Dit doen wij door schuurmachines met stofafzuiging om rond vliegend stof te voorkomen. En gebruiken wij verf zonder oplosmiddelen of oplosmiddel arm (geen nare luchten in uw huis).

Buitenschilderwerk

Wij doen ook al uw schilderwerk buiten indien gewenst. Dankzij doorwerktenten, steigers en onze mentaliteit is het zelfs in het Hollandse weer mogelijk om volgens planning uw huis of pand te schilderen. Dakkapellen vormen geen enkel probleem voor ons. U hoeft niet eens thuis te blijven tijdens onze werkzaamheden. Want voor ramen en deuren maken wij gewoon een aparte afspraak, zodat uw huis of pand altijd in veilige handen is. Eventueel ook op zaterdag, houdt u mooi uw vrije dagen.

Timmerwerk en reparaties

Naast schilderwerkzaamheden kan Langenakker Schilderwerken u ook helpen met timmerwerk en kleine reparaties. Doordat wij timmerwerkzaamheden voor u kunnen verrichten hoeft u dus niet naar een timmerbedrijf op zoek. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en dus in uw kosten !

Behangen

Als het nodig is verwijderen wij al uw oude behangwerk. En zorgen dat uw muren weer vlak zijn om te behangen. Natuurlijk kunt u kiezen voor de wandbekleding die u mooi vindt zoals b.v: glasweefsel, glasvezel (scan), glasvlies, vinly, vliesbehang of raufaser behang. Hiermee krijgt u een superstrak eindresultaat en de muren worden sterker en beter bestand tegen scheuren. Dit alles natuurlijk weer op dezelfde zorgvuldige en schone werkwijze die u van ons gewend bent. Graag staan wij u met speciaal behangadvies bij.

Glaszetten

Kunststof heeft ook zijn onderhoud nodig anders trekt het weer erin. Wij reinigen de kunststofdelen grondig. Tevens kunnen wij tegenwoordig kunststof zeer goed schilderen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond (primer) zodat de hechting optimaal en langdurig is.

Kunststof

Kunststof heeft ook zijn onderhoud nodig anders trekt het weer erin. Wij reinigen de kunststofdelen grondig. Tevens kunnen wij tegenwoordig kunststof zeer goed schilderen. Wij zorgen voor de juiste ondergrond (primer) zodat de hechting optimaal en langdurig is.

Enkele gratis aanbevelingen tot behoud van uw huis:

Minimaal eens per 7 jaar een grote onderhoudsbeurt. (Schilderen, schuren, gronden, herstellen van gebreken voor gronden en aflakken)

Minimaal eens per 3 jaar een kleine onderhoudsbeurt. (Nakijken en herstellen van de liggende delen, naden, kitranden)

Minimaal eens per jaar een grondige reinigingsbeurt.