Direct contact?  Bel 06-14394295

Langenakker Schilder- en Timmerwerken.

Langenakker Schilderwerken staat bekend als een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf. De eigenaren Mark en Erwin hebben persoonlijke aandacht voor iedere klant en voor elk project. Langenakker Schilderwerken is gevestigd in Amstelveen, maar het werkterrein is de gehele randstad en zonodig daarbuiten.

Bij Langenakker Schilderwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. In combinatie met het gebruik van hoogwaardige producten en het juiste advies, zijn Mark en Erwin voor iedere klus de juiste partij. U kunt Langenakker Schilderwerken ook benaderen voor andere werkzaamheden zoals timmerwerk, reparaties, behangen, glaszetten en voor het schoonmaken van uw kunststof kozijnen.

Samen met u maken wij een afspraak om bij u thuis of op locatie het benodigde werk te bespreken. Binnen 7 dagen ontvangt u van ons een op maat gesneden offerte. Daarna nemen wij samen met u de tijds- en werkplanning door. Uw wens is onze uitdaging!

Natuurlijk wilt u graag een betrouwbare partner. Vandaar dat Langenakker Schilderwerken is aangesloten bij de Fosag (Branchevereniging voor uw en ons belang) en zijn wij VCA (FNV Bouw) gecertificeerd. Juist zodat u de zekerheid heeft van vakwerk op een veilige en milieuvriendelijke wijze. Uw zekerheid is onze garantie!

Langenakker Schilderwerken werkt alleen met hoogwaardige producten. Wij gebruiken de verfsoorten van Sikkens en Wijzonol, de twee allerbeste verfmerken in hun soort. Wilt u graag dat wij met andere verfsoorten werken, doen wij dat ook in overleg met u. Daarnaast werken wij veel samen met andere bedrijven in en rondom Amstelveen. Meer informatie vindt u hier: